Пишете ни

Новина

Наближава Codeweek-Враца picture

Наближава Codeweek-Враца

Codeweek-Враца е част от Европейската седмица на програмиранетo и има за основна цел: да те запознае отблизо с най-популярните възможности за професионално развитие в ИТ сферата. Това ще стане като те срещне с професионалисти-практици, които ще ти разкажат, защо ИТ специалистите са толкова високо платени, има ли смисъл да се захващаш с това и от къде да започнеш. Като дори ще имаш възможност на практика да се докоснеш до избраната от теб област и да си изцапаш ръцете с малко работа.

CodeWeek Враца е безплатно двудневно събитие, което се състои от лекции и практически занимания по едни от най-иновативните теми в информационната ера. Лектори на събитието са професионалисти с опит в съответната сфера. За да участваш трявба да си избереш един от 14-те модула и на 14-15 октомври да дойдеш в ППМГ „Акад. Иван Ценов”. Където в група с още 10-15 човека да научите нови неща и да покажете, че и вие може да ги прилагате на практика.

Може да участват както ученици (5-12 клас) и студенти, така и работещи и безработни. Условието е да има имаш желание да научиш нови неща, да се запознаеш с нови хора и да се забавляваш. Организатори на събитието са Враца софтуер общество.

За записване: http://codeweek.vratsa.net/

Към новини