Пишете ни

Новина

„ШОФИРАНЕ=ОТГОВОРНОСТ“ picture

„ШОФИРАНЕ=ОТГОВОРНОСТ“

За трето поредна година стартира образователния модул на Перно Рикар България „Шофиране=Отговорност“, насочен срещу употребата на алкохол от лица под 18-годишна възраст.

Karaiotgovorno.com е мястото, където може да откриете цялата актуална информация и всички материали, необходими за провеждането на „Час на класа“, включително и късометражния филм „Моментът никога не е само един“ с участието на Александър Сано и Силвия Петкова, създаден специално за програмата.

Вярваме, че с Ваша помощ и през тази учебна година ще направим още една крачка към реализирането на целите на проекта „Шофиране=Отговорност. Бъди отговорен – не шофирай пил“ -  необходимата промяна в съзнанието на младите хора, за да бъдат избегнати пътните инциденти и да бъде опазен така ценния живот на бъдещите поколения. Припомняме Ви, че модулът е създаден специално за учениците в 11 и 12 клас. Именно те са хората, които току-що са взели шофьорска книжка или съвсем скоро ще го направят.

Като част от инициатива съществува възможност за кратко комедийно представление в класната стая в рамките на планирания „Час на класа“ или гостуване на актьорите от късометражния филм на кампанията специално за ученици. 

 

Към новини